ОТВОРАЊЕ НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНКА

На 30.03.2018г. во О.У. Христијан Карпош с.Младо Нагоричане ќе се отвори нова детска градинка.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПРИЕМНИ ДЕНОВИ

Е-ИНФОРМАТОР